מד חום וקור דיגיטלי לבישול ואפיה - TFA

SKU
TFA-8765
129.00 ₪
במלאי

מד חום וקור דיגיטלי לבישול ואפיה - TFA.
מחט ארוכה וחדה נעצת אל תוך המזון הנמדד.
ניתן לניקוי בצורה קלה ומהירה.
טווח מדידה: 40- עד 200 מעלות.
קביעת מקסימום/מינימום.
שמירת טמפרטורה.
יצרן: TFA גרמניה.
חומר: מתכת (אל חלד).
צג דיגיטלי המציג טמפרטורות C / F.
מופעל ע"י סוללות LR44 (כלול)
מיועד למדידת מזון קפוא, סטייק על הגריל, נוזלים ושומנים.
מידות: אורך 12.5 ס"מ.
אחריות: שנתיים.

לחץ כאן אם ברצונך לעטוף את המתנה ולבחור כרטיס ברכה

בחר כרטיס ברכה

    • עטיפה ללא כרטיס ברכה

      עטיפה ללא כרטיס ברכה

      חינם

    • מכל הלב

      מכל הלב

      חינם

    • מזל טוב מכולנו..

      מזל טוב מכולנו..

      חינם

    • מזל טוב

      מזל טוב

      חינם

    • מזל וברכה

      מזל וברכה

      חינם

    • עוגיית מזל

      עוגיית מזל

      חינם

    • הכל בחיוך

      הכל בחיוך

      חינם

    • זה הזמן

      זה הזמן

      חינם

  • אנא בדוק ואשר את בחירתך

    עטיפה וכרטיס ברכה התווסף

    כולנו אוהבים לקבל מחמאות.ובמיוחד על מראה וטעם הבישול.

    אם אתם בקטע של טימפרור שוקולד, הכנת מרשמלו, מרציפן, הכנת סירופ סוכר בטמפרטורות מאוד מדויקות. אין כמו מדחום בשביל השקט הנפשי שלכם. אתם יודעים איך מחשבים את זמן הצלייה? כמה זמן ובאיזה טמפרטורה צריך להיות הבשר בתנור?

    למה חשוב לתת לבשר לנוח לפני ההגשה? כל בשלן / שף יאשר לכם ,בשביל הצלחה מובטחת בבישול ואפיה, מומלץ להצטייד במד חום דיגיטאלי למדידת טמפרטורה.

    מד חום לבישול, מיועד למדידת טמפרטורת המזון. המכשיר המתואר כל כך אמין, מהרגע שתתחילו להשתמש בו, לא רק שתמיד יצאו לכם מנות נהדרות, אלא שגם מפלס החרדה והדאגה מפני התייבשות ירד פלאים. בזכות מד החום הדיגיטאלי, לא צריך לחשב, להמר ולהתלבט פשוט נותנים למחוג לדבר...

    מיועד לבדיקת החום בתוך הבשר או העוף בעת הבישול או הצלייה, לבדיקת החום בתוך העוגה והפשטידה לוודא כי נאפו אך לא נשרפו מבפנים, לבדיקת המזון הנאפה מבפנים כגון: תפוחי אדמה, עגבניות אפויות, חצילים וכיוצ"ב.

    איכות ודיוק זה שם המשחק! חברת TFA הגרמנית יצרנית המוצר ,עוסקת בפיתוח וביצור מדיי טמפרטורה למטבח, לבית ולחוץ מזה 80 שנה.כל מוצריה מיוצרים עד היום בגרמניה. מדחום דיגיטלי מבית חברת TFA גרמניה, עם נעץ מתכת המאפשר חדירה למרכז הבשר או התבשיל למדידה מדויקת של הטמפרטורה וקבלת נתון מדויק של מידת המוכנות.