מכשיר שווארמה ביתי מופעל באמצעות גז - PAL
מכשיר לצליית שווארמה ועוף
שיפוד מסתובב מתכוונן לבישול אחיד
זוג קוצנים לקיבוע עוף
כף איסוף לאחר חיתוך
משטח חימום מובנה לשמירה על חום הבשר שנחתך
באישור מכון התקנים
מידות: גובה: 40 ס"מ, רוחב: 30 ס"מ, עומק: 23 ס"מ
אחריות: שנה.
מתנה לכל חובבי הבשר ובעיקר השווארמה.
מכשיר ביתי לצליית בשר, הכנת שווארמה, עוף בגריל ואפילו צליית ירקות. המכשיר מאפשר לנו לבחור איזה בשר יסתובב לנו על השיפוד, הודו, כבש, בקר, עוף א אולי שילוב של כמה סוגים.
מכשיר השאוורמה המתואר מתאים לאירוח ואירועים בבית ובחוץ.
אופן הצלייה נעשה ע"י מבער חום הממוקם במרכזו של המכשיר, דבר המבטיח עוצמת בישול חזקה ללא עשן.השיפוד העומד במרכז המכשיר מונע ע"י כבל חשמל עם כפתור הדלקה וכיבוי. השיפוד נע על צירו להבטחת בישול אחיד כולל ידית להזזת השיפוד,אם תקרבו את השיפוד למבער הבישול יהיה מהיר, במידה ותרחיקו הבישול יהיה איטי.
טיפ: לפני אירוח מתוכנן קחו את השיפוד לקצב ,כדי שישפד לכם אותו עם הבשר והתיבול הרצוי, בהתאם לטעמכם, לבסוף בקשו ממנו ללפף אותו בניילון ניצמד. אתם תכניסו אותו למקרר עד האירוע.
מכשיר השווארמה הביתי מופעל ע"י גז ביתי או גזיה ניידת ומחובר לחשמל בכדי שהשיפוד יסתובב, אם כי לא חובה להפעלה.
הוראות הכנה,שאוורמה ביתית:
החומרים :שוק טלה, ללא העצם, פרוסה לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ
שומן כבש, פרוס
בשר טחון (תערובת של כבש ועגל), מתובל במלח, פלפל, פפריקה ומעט קינמון
אופן ההכנה - מעמידים את השפוד של המכונה בתוך כוס. נועצים בשכבה של בשר שוק טלה (פרוסה אחת או שתיים), שתכסה יפה את הדסקית שבבסיס השפוד. מסדרים על פרוסות השוק שכבה של בשר טחון וממשיכים כך.
מדי פעם מוסיפים פרוסה של שומן, וחשוב לסיים בפרוסה של שומן. מכניסים את השיפוד למכונה ומדליקים את הגז. צולים כעשר דקות, עד שהבשר הופך להיות שחום מבחוץ ומעט ורוד מבפנים, או לפי הטעם. פורסים לאורך השפוד, אם אפשר בסכין חשמלית.
מגישים עם סלט עמבה: קוצצים עגבניות וכוסברה, ומערבביםעם עמבה, מדוללת במעט מים אם היא סמיכה מאוד.
כניסה לרשומים