מכשיר שווארמה ביתי מופעל באמצעות גז - PAL

SKU
12345678
1,280.00 ₪
במלאי

מכשיר לצליית שווארמה ועוף
שיפוד מסתובב מתכוונן לבישול אחיד
זוג קוצנים לקיבוע עוף
כף איסוף לאחר חיתוך
משטח חימום מובנה לשמירה על חום הבשר שנחתך
באישור מכון התקנים
מידות: גובה: 40 ס"מ, רוחב: 30 ס"מ, עומק: 23 ס"מ
אחריות: שנה.

לחץ כאן אם ברצונך לעטוף את המתנה ולבחור כרטיס ברכה

בחר כרטיס ברכה

    • עטיפה ללא כרטיס ברכה

      עטיפה ללא כרטיס ברכה

      חינם

    • מכל הלב

      מכל הלב

      חינם

    • מזל טוב מכולנו..

      מזל טוב מכולנו..

      חינם

    • מזל טוב

      מזל טוב

      חינם

    • מזל וברכה

      מזל וברכה

      חינם

    • עוגיית מזל

      עוגיית מזל

      חינם

    • הכל בחיוך

      הכל בחיוך

      חינם

    • זה הזמן

      זה הזמן

      חינם

  • אנא בדוק ואשר את בחירתך

    עטיפה וכרטיס ברכה התווסף

    מתנה לכל חובבי הבשר ובעיקר השווארמה.

    מכשיר ביתי לצליית בשר, הכנת שווארמה, עוף בגריל ואפילו צליית ירקות. המכשיר מאפשר לנו לבחור איזה בשר יסתובב לנו על השיפוד, הודו, כבש, בקר, עוף א אולי שילוב של כמה סוגים.  

    מכשיר השאוורמה המתואר מתאים לאירוח ואירועים בבית ובחוץ.

    אופן הצלייה נעשה ע"י מבער חום הממוקם במרכזו של המכשיר, דבר המבטיח עוצמת בישול חזקה ללא עשן.השיפוד העומד במרכז המכשיר מונע ע"י כבל חשמל עם כפתור הדלקה וכיבוי. השיפוד נע על צירו להבטחת בישול אחיד כולל ידית להזזת השיפוד,אם תקרבו את השיפוד למבער הבישול יהיה מהיר, במידה ותרחיקו הבישול יהיה איטי.

    טיפ: לפני אירוח מתוכנן קחו את השיפוד לקצב ,כדי שישפד לכם אותו עם הבשר והתיבול הרצוי, בהתאם לטעמכם, לבסוף בקשו ממנו ללפף אותו בניילון ניצמד. אתם תכניסו אותו למקרר עד האירוע.

    מכשיר השווארמה הביתי מופעל ע"י גז ביתי או גזיה ניידת ומחובר לחשמל בכדי שהשיפוד יסתובב, אם כי לא חובה להפעלה.  

    הוראות הכנה,שאוורמה ביתית:
    החומרים :שוק טלה, ללא העצם, פרוסה לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ
    שומן כבש, פרוס
    בשר טחון (תערובת של כבש ועגל), מתובל במלח, פלפל, פפריקה ומעט קינמון

    אופן ההכנה  - מעמידים את השפוד של המכונה בתוך כוס. נועצים בשכבה של בשר שוק טלה (פרוסה אחת או שתיים), שתכסה יפה את הדסקית שבבסיס השפוד. מסדרים על פרוסות השוק שכבה של בשר טחון וממשיכים כך.

    מדי פעם מוסיפים פרוסה של שומן, וחשוב לסיים בפרוסה של שומן. מכניסים את השיפוד למכונה ומדליקים את הגז. צולים כעשר דקות, עד שהבשר הופך להיות שחום מבחוץ ומעט ורוד מבפנים, או לפי הטעם. פורסים לאורך השפוד, אם אפשר בסכין חשמלית.

    מגישים עם סלט עמבה: קוצצים עגבניות וכוסברה, ומערבביםעם עמבה, מדוללת במעט מים אם היא סמיכה מאוד.  

    מוצרים מקודמי מכירות