מפל פונדו שוקולד דגם חדש

SKU
fon-4466
349.00 ₪
במלאי

מפל שוקולד איכותי ללא פשרות.
קל ונוח לתפעול.
עשוי נירוסטה (אל חלד).
מכשיר הפונדו קל ונוח לניקוי.
חשמל ישיר: תו תקן ישראלי.
צבע: בסיס שמנת , גוף נירוסטה. ראה תמונה
מסופק בתוך מארז מתנה מכובד וכולל הוראות שימוש בעברית.
מידות: קוטר 21 ס"מ, גובה 40 ס"מ
הספק: 1.70W.
קיבולת: עד 1.00 ק"ג שוקולד מומס.
אחריות: שנה.

שווה צפייה: לחץ כאן >>>

לחץ כאן אם ברצונך לעטוף את המתנה ולבחור כרטיס ברכה

בחר כרטיס ברכה

    • עטיפה ללא כרטיס ברכה

      עטיפה ללא כרטיס ברכה

      חינם

    • מכל הלב

      מכל הלב

      חינם

    • מזל טוב מכולנו..

      מזל טוב מכולנו..

      חינם

    • מזל טוב

      מזל טוב

      חינם

    • מזל וברכה

      מזל וברכה

      חינם

    • הכל בחיוך

      הכל בחיוך

      חינם

    • זה הזמן

      זה הזמן

      חינם

  • אנא בדוק ואשר את בחירתך

    עטיפה וכרטיס ברכה התווסף

    מחפשים להפתיע במנה אחרונה שלא תאפשר לאיש להישאר אדיש אליה?

    דמינו לעצמכם , לטבול את הפרי האהוב עליכם, עוגיות, אגוזים, בייגלה,פרות,מרשמלו,אפשר להוסיף ליקרים אם אין ילדים בתמונה, להתפרע בתוספות ולהפעיל את הדמיון, אבל הכי חשוב - לאכול עם מי שאוהבים.
     
    אז אך בעצם זה עובד?
    ממיסים כל שוקולד חלבי, חום או לבן , מוזגים למרכז המפל בשילוב כוס שמן.
    לוחצים על מתג ההפעלה אשר יזרים את השוקולד כלפי מעלה באמצעות משאבה המובנת בתוך המכשיר
     
     
    כאשר השוקולד יגיע לחלקו העליון של הפונדו הוא יתחיל יגלוש בחזרה קלפי הבסיס תוך כדי יצירת מראה עוצר נשימה לצפייה של מפל שוקולד מגרה!
    בסיס הפונדו מצויד בגוף חימום איכותי אשר ידאג לשמור על חימום השוקולד בטמפרטורה יציבה לשמירה על איכותו וטעמו!
    מכשיר הפונדו מורכב משלושה חלקים - קערת בסיס, סליל קשיח ובטיחותי וצינור עליו מורכבות הצלחות.
     
    (הרבה שואלים אם ניתן להשתמש במכשיר לעסקים ולאירועים - התשובה היא גבולי )
     קבלו באהבה מתוקה מאיתנו מתכון עבור מפל השוקולד ,לחוויה קולינארית ובידורית כאחד
     
    חומרים ל-12 אנשים - מזרקת שוקולד/מזרקות שוקולד:
    300 גרם שוקולד מריר
    700 גרם שוקולד חלב
    1 כוס שמן
    2 מכלים שמנת מתוקה
    1/4 כפית מלח
    2-3 כפיות ליקר (לא חובה)
    כיבוד שהוזכר בדף הבית שלנו
    מתכון מס' 2, אופן ההכנה - מזרקת שוקולד/מזרקות שוקולד:
    1) מביאים את השמנת עם המלח לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.
    2) טובלים את הכיבוד ב-מזרקת שוקולד ומלקקים את האצבעות!
     
    אופן ההכנה
    1) מחממים ומערבבים את כל המרכיבים על אש נמוכה למעט השוקולד, 4 כפות החלב, הקורנפלור והפירות.
    2) כשהתערובת מתחילה לבעבע יש לשבור את השוקולד לחתיכות קטנות הישר לתוך הסיר להוסיף כוס שמן ולערבב עד להמסתו
    של השוקולד.
    3) מערבבים את הקורנפלור עם 4 כפות החלב בכלי נפרד (בלי שום קשר לחצי כוס החלב הראשונה), מוסיפים
    לתערובת ובוחשים.
    4) מעבירים את התערובת ל-מזרקת שוקולד ונהנים!